Firma QualitetsQonsulten, Maria Rehnborg

Stockholms län

Information

601022-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma QualitetsQonsulten, Maria Rehnborg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma QualitetsQonsulten, Maria Rehnborg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som Firma QualitetsQonsulten, Maria Rehnborg finns i.

Firma QualitetsQonsulten, Maria Rehnborg har varit registrerat sedan 1993-05-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma QualitetsQonsulten, Maria Rehnborg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Firma QualitetsQonsulten, Maria Rehnborg är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för Firma QualitetsQonsulten, Maria Rehnborg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma QualitetsQonsulten, Maria Rehnborg så kan ni göra det på telefon genom 070-6813481 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom kvalitetsutveckling och IT. Utbildning, återförsäljning av programvara.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma QualitetsQonsulten, Maria Rehnborg och det är Rehnborg, Maria Kristina som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,