E V B BYGG

Stockholms län

Information

610812-XXXX är organisationsnummer för verksamheten E V B BYGG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som E V B BYGG är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som E V B BYGG finns i.

E V B BYGG har varit registrerat sedan 1991-04-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för E V B BYGG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

E V B BYGG är och det finns flera verksamheter i Tyresö som också är .

Firmatecknare för E V B BYGG är följande:

Vill ni komma i kontakt med E V B BYGG så kan ni göra det på telefon genom 08-7121729 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med E V B BYGG och det är VON BEINKE, ERROL JOHN som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,