Gunillas HLR & Friskvård

Stockholms län

Information

611028-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Gunillas HLR & Friskvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gunillas HLR & Friskvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som Gunillas HLR & Friskvård finns i.

Gunillas HLR & Friskvård har varit registrerat sedan 2002-05-08 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gunillas HLR & Friskvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-17.

Gunillas HLR & Friskvård är och det finns flera verksamheter i Tyresö som också är .

Firmatecknare för Gunillas HLR & Friskvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gunillas HLR & Friskvård så kan ni göra det på telefon genom 070-9742234 eller genom brev på följande adress:

Utbildning i hjärt, lungräddning (HLR) och friskvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Gunillas HLR & Friskvård och det är Nielsen, Gunilla Margaretha som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,