Auberg E-handel

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tyresö och Auberg E-handel är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Auberg E-handel är ett av dem. Statusen för Auberg E-handel är att Bolaget är aktivt.

Auberg E-handel är ett Enskild firma och skapades 2008-08-28. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där företaget finns i jobbar för att företag som Auberg E-handel ska trivas.

Auberg E-handel är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-08-28. I Tyresö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Utveckla en webb sida som har till syfte att presentera allmänna artiklar men även tekniska lösningar för människor med läs och skrivsvårigheter. Försäljning av lämpliga tekniska produkter såsom datorer, programvaror, digitala kameror, mp3-spelare samt litteratur under ämnet läs och skrivsvårigheter ska ske vid denna webbsida.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Auberg E-handel är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-01-03.

Idag är Auberg E-handel och det finns flera företag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Auberg E-handel så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6625784.

.

De som är på något sätt har med Auberg E-handel är Auberg, Sten Mikael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Auberg E-handel har 611212-XXXX som sitt organisationsnummer.