Carl-Johan Karlson Juristbyrå

Stockholms län

Information

620502-XXXX är organisationsnummer för bolaget Carl-Johan Karlson Juristbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carl-Johan Karlson Juristbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som Carl-Johan Karlson Juristbyrå finns i.

Carl-Johan Karlson Juristbyrå har varit registrerat sedan 1997-05-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Carl-Johan Karlson Juristbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Carl-Johan Karlson Juristbyrå är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för Carl-Johan Karlson Juristbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Carl-Johan Karlson Juristbyrå så kan ni göra det på telefon genom 073-9322116 eller genom brev på följande adress:

Juridisk rådgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med Carl-Johan Karlson Juristbyrå och det är Karlsson, Carl Johan Magnus som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,