Benny Engmans Lackering

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tyresö och Benny Engmans Lackering är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Benny Engmans Lackering är ett av dem. Statusen för Benny Engmans Lackering är att Bolaget är aktivt.

Benny Engmans Lackering är ett Enskild firma och skapades 1997-01-27. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Benny Engmans Lackering ska trivas.

Benny Engmans Lackering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Tyresö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Billackering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Benny Engmans Lackering är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Benny Engmans Lackering och det finns flera bolag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Benny Engmans Lackering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Benny Engmans Lackering är Engman, Benny Mikael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Benny Engmans Lackering har 620712-XXXX som sitt organisationsnummer.