Awalle Kompetens

Stockholms län

Information

I Tyresö finns det ett Enskild firma som heter Awalle Kompetens. Det finns flera verksamheter som liknar Awalle Kompetens i Stockholms län. Tyresö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Awalle Kompetens är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-05-09 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-03-13 så har Awalle Kompetens varit registrerat och sedan 2002-05-09 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Awalle Kompetens och det finns fler verksamheter som är det i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Awalle Kompetens så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Awalle Kompetens så kan ni göra det på 070-2689740.

Säljer konsulttjänster till ansvaria för kompetensutveckling av vuxna i företag och institutioner verksamma i Sverige. Stödjer även mot betalning försäljningen av utbildningsplatser i några utvalda utbildningsföretag.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wall Bergeling, Susanne Elisabet som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Awalle Kompetens har 650219-XXXX som sitt organisationsnummer.