Söderlind Ekonomikonsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tyresö och Söderlind Ekonomikonsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Söderlind Ekonomikonsult är ett av dem. Statusen för Söderlind Ekonomikonsult är att Bolaget är aktivt.

Söderlind Ekonomikonsult är ett Enskild firma och skapades 2004-08-19. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Söderlind Ekonomikonsult ska trivas.

Söderlind Ekonomikonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16. I Tyresö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Företaget skall bedriva redovisningstjänster och ekonomisk rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Söderlind Ekonomikonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16.

Idag är Söderlind Ekonomikonsult och det finns flera bolag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Söderlind Ekonomikonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-888453.

.

De som är på något sätt har med Söderlind Ekonomikonsult är Söderlind, Susanne Charlott som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Söderlind Ekonomikonsult har 650810-XXXX som sitt organisationsnummer.