MMA Konsult

Stockholms län

Information

660704-XXXX är organisationsnummer för företaget MMA Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MMA Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som MMA Konsult finns i.

MMA Konsult har varit registrerat sedan 2000-07-31 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MMA Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-01.

MMA Konsult är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för MMA Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med MMA Konsult så kan ni göra det på telefon genom 070-6767612 eller genom brev på följande adress:

Måleri, städ och byggnad, fastighetsskötsel.

Det finns olika personer som har en koppling med MMA Konsult och det är Nilsson, Dan Mikael som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,