R Svärd Golv & Fastighetsservice

Stockholms län

Information

660818-XXXX är organisationsnummer för verksamheten R Svärd Golv & Fastighetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som R Svärd Golv & Fastighetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som R Svärd Golv & Fastighetsservice finns i.

R Svärd Golv & Fastighetsservice har varit registrerat sedan 2006-10-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för R Svärd Golv & Fastighetsservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

R Svärd Golv & Fastighetsservice är och det finns flera verksamheter i Tyresö som också är .

Firmatecknare för R Svärd Golv & Fastighetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med R Svärd Golv & Fastighetsservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Företaget kommer i första hand ägna sig åt allt inom golv och golvvård såsom slipning och läggning av golv.Viss städservice kommer också att förekomma.Vidare kommer företaget att ägna sig åt alla förekommande arbeten inom fastighetsbranchen såsom snöröjning och parkarbeten samt reparationer som rörarbeten och avloppsrensningar,lägenhetsröjningar. I framtiden kommer också företaget att ägna sig åt viltvård och handha en eftersöksservice på skadeskjutet och trafikskadat vilt. Företaget kommer också att ägna sig år försäljning av kläder och byggmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med R Svärd Golv & Fastighetsservice och det är Svärd, Kjell Roger som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,