Tyresö Industriteknik

Stockholms län

Information

670706-XXXX är organisationsnummer för företaget Tyresö Industriteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tyresö Industriteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som Tyresö Industriteknik finns i.

Tyresö Industriteknik har varit registrerat sedan 2007-01-25 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tyresö Industriteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-08.

Tyresö Industriteknik är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för Tyresö Industriteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tyresö Industriteknik så kan ni göra det på telefon genom 070-6581028 eller genom brev på följande adress:

Datakonsult inom industri med inriktning på programmering.

Det finns olika personer som har en koppling med Tyresö Industriteknik och det är Rindmyr, Krister Mikael som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,