RI NAPRAPAT OCH FITNESS KONSULTEN

Stockholms län

Information

670925-XXXX är organisationsnummer för bolaget RI NAPRAPAT OCH FITNESS KONSULTEN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RI NAPRAPAT OCH FITNESS KONSULTEN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som RI NAPRAPAT OCH FITNESS KONSULTEN finns i.

RI NAPRAPAT OCH FITNESS KONSULTEN har varit registrerat sedan 1990-11-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för RI NAPRAPAT OCH FITNESS KONSULTEN så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

RI NAPRAPAT OCH FITNESS KONSULTEN är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för RI NAPRAPAT OCH FITNESS KONSULTEN är följande:

Vill ni komma i kontakt med RI NAPRAPAT OCH FITNESS KONSULTEN så kan ni göra det på telefon genom 08-7124627 eller genom brev på följande adress:

Naprapat, samt konsultation inom motion, hälsa och idrott

Det finns olika personer som har en koppling med RI NAPRAPAT OCH FITNESS KONSULTEN och det är Rilegård, Bengt Åke som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,