TO Consult, Bygg o Inredning

Stockholms län

Information

680819-XXXX är organisationsnummer för företaget TO Consult, Bygg o Inredning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TO Consult, Bygg o Inredning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som TO Consult, Bygg o Inredning finns i.

TO Consult, Bygg o Inredning har varit registrerat sedan 2003-02-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för TO Consult, Bygg o Inredning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-18.

TO Consult, Bygg o Inredning är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för TO Consult, Bygg o Inredning är följande:

Vill ni komma i kontakt med TO Consult, Bygg o Inredning så kan ni göra det på telefon genom 070-5802748 eller genom brev på följande adress:

Allt inom byggnation och inredning.

Det finns olika personer som har en koppling med TO Consult, Bygg o Inredning och det är Ohlsson, Per Tony som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, Nordlander, Maria Acrelia Charlotte som är född 1965 och har titeln Prokurist,