MBB Service Tyresö

Stockholms län

Information

690719-XXXX är organisationsnummer för företaget MBB Service Tyresö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MBB Service Tyresö är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som MBB Service Tyresö finns i.

MBB Service Tyresö har varit registrerat sedan 2006-05-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för MBB Service Tyresö så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-30.

MBB Service Tyresö är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för MBB Service Tyresö är följande:

Vill ni komma i kontakt med MBB Service Tyresö så kan ni göra det på telefon genom 073-9367112 eller genom brev på följande adress:

Byggbranschen. Byggnation och renovering av hus och fritidshus samt bil- och marinteknik,

Det finns olika personer som har en koppling med MBB Service Tyresö och det är Gunérus, Lars Michael som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,