Tinovativ

Stockholms län

Information

Tinovativ hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Tyresö som är den kommunen där Tinovativ finns. I Tyresö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Tinovativ tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Tinovativ har haft sedan 2005-08-18. Tinovativ har funnits sedan och 2005-09-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tinovativ så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-4973344.

Tyresö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Tinovativ har idag 700719-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Tinovativ

Tillverkning och försäljning av egen konst. Föreläsningar, råd och konsultationer inom vård, omsorg och personlighetsutveckling. Publikationer och skrifter.

I Tinovativ så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Tina Fatima Karina som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .