Larsson Motorsport Promotion

Stockholms län

Information

Larsson Motorsport Promotion är ett av många företag som finns i Tyresö. Det är nämligen den kommunen som Larsson Motorsport Promotion finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Larsson Motorsport Promotion är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Larsson Motorsport Promotion som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-10-23. Men sedan 1996-01-01 så har Larsson Motorsport Promotion varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Larsson Motorsport Promotion så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7421563.

Tyresö arbetar för att företag som Larsson Motorsport Promotion ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Larsson Motorsport Promotion. Det finns flera företag i Stockholms län.

Bedriva tävlingsverksamhet inom dragracing (MC). Konsult inom sälj och marknadsföring, främst inom IT-branschen. Eventmaketing och sportpromotion (relationsmarknadsföring).

Firmatecknare för Larsson Motorsport Promotion är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Larsson Motorsport Promotion och det är följande personer, Larsson, Nils Anders som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Larsson Motorsport Promotion är 710103-XXXX.