C. Ståhlberg Bygg

Stockholms län

Information

710514-XXXX är organisationsnummer för företaget C. Ståhlberg Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C. Ståhlberg Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som C. Ståhlberg Bygg finns i.

C. Ståhlberg Bygg har varit registrerat sedan 2002-02-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för C. Ståhlberg Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-18.

C. Ståhlberg Bygg är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för C. Ståhlberg Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med C. Ståhlberg Bygg så kan ni göra det på telefon genom 070-7754266 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med C. Ståhlberg Bygg och det är Stålberg, Ted Conny Sören som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,