Mikab VVS-konsult

Stockholms län

Information

710718-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mikab VVS-konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mikab VVS-konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som Mikab VVS-konsult finns i.

Mikab VVS-konsult har varit registrerat sedan 2005-11-03 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mikab VVS-konsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mikab VVS-konsult är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för Mikab VVS-konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mikab VVS-konsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

VVS-konsult med inriktning på projektering av bostäder, kontor VVS-konsult med besiktningsuppdrag jämte provningar, kontroller, utredningar etc

Det finns olika personer som har en koppling med Mikab VVS-konsult och det är Lindholm, Bo Johan Mikael som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,