Tyresö Nyheter, ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Tyresö och Tyresö Nyheter, ekonomisk förening är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Tyresö Nyheter, ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Tyresö Nyheter, ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Tyresö Nyheter, ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1982-02-22. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där företaget finns i jobbar för att företag som Tyresö Nyheter, ekonomisk förening ska trivas.

Tyresö Nyheter, ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tyresö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Att bedriva tidningsutgivning i Tyresö kommun. Tidningen skall spridas till samtliga hushåll i Tyresö kommun. Medlemmarna deltar i arbetet med framställning och distribution av tidningen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tyresö Nyheter, ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Tyresö Nyheter, ekonomisk förening och det finns flera företag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Tyresö Nyheter, ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7989101.

Föreningens firma, tecknas förutom av styrelsen, av Lars Hjalmarsson och Bo Willart, var för sig..

De som är på något sätt har med Tyresö Nyheter, ekonomisk förening är Hjalmarson, Lars Jonas Gustav som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberg, Lars som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Willart, Nils Bo som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Ingvar Helge som är född 1931 och har titeln Suppleant, .

Tyresö Nyheter, ekonomisk förening har 716417-6799 som sitt organisationsnummer.