Lansman Byggservice

Stockholms län

Information

720129-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lansman Byggservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lansman Byggservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som Lansman Byggservice finns i.

Lansman Byggservice har varit registrerat sedan 2006-02-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-02-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lansman Byggservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

Lansman Byggservice är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för Lansman Byggservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lansman Byggservice så kan ni göra det på telefon genom 070-9556788 eller genom brev på följande adress:

Allt i byggbranchen förekommande såsom nybyggnation, tillbyggnation och renoveringar.

Det finns olika personer som har en koppling med Lansman Byggservice och det är Lansman, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,