Svensk trä och metall design

Stockholms län

Information

720411-XXXX är organisationsnummer för företaget Svensk trä och metall design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svensk trä och metall design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som Svensk trä och metall design finns i.

Svensk trä och metall design har varit registrerat sedan 2000-05-26 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Svensk trä och metall design så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Svensk trä och metall design är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för Svensk trä och metall design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Svensk trä och metall design så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Möbler och föremål i egen trä- och metalldesign.

Det finns olika personer som har en koppling med Svensk trä och metall design och det är Hultman, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,