J. Timan Music Mix

Stockholms län

Information

721116-XXXX är organisationsnummer för bolaget J. Timan Music Mix. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J. Timan Music Mix är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som J. Timan Music Mix finns i.

J. Timan Music Mix har varit registrerat sedan 1997-10-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J. Timan Music Mix så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

J. Timan Music Mix är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för J. Timan Music Mix är följande:

Vill ni komma i kontakt med J. Timan Music Mix så kan ni göra det på telefon genom 070-8798676 eller genom brev på följande adress:

Musik. Trubadur, liveband, reklammusik, DJ och filmmusik.

Det finns olika personer som har en koppling med J. Timan Music Mix och det är Timan, Lars Jörgen Mikael som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,