ATR Essential Communication

Stockholms län

Information

730906-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ATR Essential Communication. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ATR Essential Communication är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som ATR Essential Communication finns i.

ATR Essential Communication har varit registrerat sedan 2006-11-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ATR Essential Communication så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ATR Essential Communication är och det finns flera verksamheter i Tyresö som också är .

Firmatecknare för ATR Essential Communication är följande:

Vill ni komma i kontakt med ATR Essential Communication så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsult, projektledning samt kommunikation.

Det finns olika personer som har en koppling med ATR Essential Communication och det är Ribba, Annelie Terese som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,