Nummer 8 Design Stockholm

Stockholms län

Information

760113-XXXX är organisationsnummer för bolaget Nummer 8 Design Stockholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nummer 8 Design Stockholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som Nummer 8 Design Stockholm finns i.

Nummer 8 Design Stockholm har varit registrerat sedan 2007-05-03 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nummer 8 Design Stockholm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-24.

Nummer 8 Design Stockholm är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för Nummer 8 Design Stockholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nummer 8 Design Stockholm så kan ni göra det på telefon genom 08-310484 eller genom brev på följande adress:

Konsulting, utveckling och design av datasystem, produkter och innovativa lösningar och därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Nummer 8 Design Stockholm och det är Petersson, Bo Tomas som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,