Smink & Klink Produktion

Stockholms län

Information

Smink & Klink Produktion är ett av många verksamheter som finns i Tyresö. Det är nämligen den kommunen som Smink & Klink Produktion finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Smink & Klink Produktion är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-12-31.

Smink & Klink Produktion som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-01-17. Men sedan 2001-12-31 så har Smink & Klink Produktion varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Smink & Klink Produktion så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7702276.

Tyresö arbetar för att verksamheter som Smink & Klink Produktion ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Smink & Klink Produktion. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Försäljning av tjänster i form av smink, hud- och hårvård. Försäljning av varor i form av smink, hud- och hårvård. Försäljning av tjänster i form av musikproduktion och nöjesproduktion.

Firmatecknare för Smink & Klink Produktion är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Smink & Klink Produktion och det är följande personer, Sannebring, Maria Therése som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Smink & Klink Produktion är 760522-XXXX.