Nattis/Ponnies Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Nattis/Ponnies Ekonomisk förening hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Tyresö som är den kommunen där Nattis/Ponnies Ekonomisk förening finns. I Tyresö så finns det många olika Ekonomisk förening och i Stockholms län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Nattis/Ponnies Ekonomisk förening tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och företaget har F-skatt vilket Nattis/Ponnies Ekonomisk förening har haft sedan 2007-07-30. Nattis/Ponnies Ekonomisk förening har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Nattis/Ponnies Ekonomisk förening så kan ni göra det genom att skicka er post till Rademacherg. 34, 632 20, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-2484194.

Tyresö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Nattis/Ponnies Ekonomisk förening har idag 769614-7177 som sitt organisationummer.

Uppgift om firmateckning saknas är den som för stunden ansvarar för Nattis/Ponnies Ekonomisk förening

Föreningen har till syfte att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva nattdaghem som är öppet dygnet runt, året om. Föreningen skall verka för en trygg barngruppverksamhet i hemliknande miljö med skötsel av ponnies och ridning för de äldre barnen.

I Nattis/Ponnies Ekonomisk förening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mölldal, Tuula Hillevi som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, .