acathena - Bygg Måleri Design

Stockholms län

Information

770117-XXXX är organisationsnummer för verksamheten acathena - Bygg Måleri Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som acathena - Bygg Måleri Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som acathena - Bygg Måleri Design finns i.

acathena - Bygg Måleri Design har varit registrerat sedan 2009-04-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för acathena - Bygg Måleri Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-03.

acathena - Bygg Måleri Design är och det finns flera verksamheter i Tyresö som också är .

Firmatecknare för acathena - Bygg Måleri Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med acathena - Bygg Måleri Design så kan ni göra det på telefon genom 073-3007370 eller genom brev på följande adress:

Bygg, måleri och inredningsdesign.

Det finns olika personer som har en koppling med acathena - Bygg Måleri Design och det är Öberg, Åsa Carina Maria som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,