Elgholm Consulting

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tyresö och Elgholm Consulting är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Elgholm Consulting är ett av dem. Statusen för Elgholm Consulting är att Bolaget är aktivt.

Elgholm Consulting är ett Enskild firma och skapades 1997-02-10. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Elgholm Consulting ska trivas.

Elgholm Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Tyresö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom databranschen med koncentration på utveckling av mjukvara för serverbaserade plattformsoberoende lösningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elgholm Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Elgholm Consulting och det finns flera verksamheter som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Elgholm Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7985585.

.

De som är på något sätt har med Elgholm Consulting är Elgholm, Charlie som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, Elgholm, Maria som är född 1977 och har titeln Prokurist, .

Elgholm Consulting har 770630-XXXX som sitt organisationsnummer.