Ms Adiba Startup Communication

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tyresö och Ms Adiba Startup Communication är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Ms Adiba Startup Communication är ett av dem. Statusen för Ms Adiba Startup Communication är att Bolaget är aktivt.

Ms Adiba Startup Communication är ett Enskild firma och skapades 2004-09-01. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ms Adiba Startup Communication ska trivas.

Ms Adiba Startup Communication är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Tyresö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Marknadsföringskonsultverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ms Adiba Startup Communication är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Ms Adiba Startup Communication och det finns flera bolag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Ms Adiba Startup Communication så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0707-619202.

.

De som är på något sätt har med Ms Adiba Startup Communication är Cremonini, Adeba som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ms Adiba Startup Communication har 771023-XXXX som sitt organisationsnummer.