Jessica Anderssons Minivärld

Stockholms län

Information

800101-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Jessica Anderssons Minivärld. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jessica Anderssons Minivärld är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som Jessica Anderssons Minivärld finns i.

Jessica Anderssons Minivärld har varit registrerat sedan 2007-01-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jessica Anderssons Minivärld så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jessica Anderssons Minivärld är och det finns flera verksamheter i Tyresö som också är .

Firmatecknare för Jessica Anderssons Minivärld är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jessica Anderssons Minivärld så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Miniatyrer framför allt till dockskåp, men även lite större miniatyrer så som prydnadsföremål i porslin. Hobbymaterial, ex pärlor. Leksaker. Göra egna saker så även hantverk till försäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Jessica Anderssons Minivärld och det är Andersson, Jessica Maria som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,