Brevik Data Consulting

Stockholms län

Information

800329-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Brevik Data Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brevik Data Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som Brevik Data Consulting finns i.

Brevik Data Consulting har varit registrerat sedan 1998-10-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Brevik Data Consulting så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Brevik Data Consulting är och det finns flera verksamheter i Tyresö som också är .

Firmatecknare för Brevik Data Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Brevik Data Consulting så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Service, installation och konstruktion av datasystem.

Det finns olika personer som har en koppling med Brevik Data Consulting och det är Granstedt, Andreas som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,