FM Byggservice

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tyresö och FM Byggservice är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och FM Byggservice är ett av dem. Statusen för FM Byggservice är att Bolaget är aktivt.

FM Byggservice är ett Enskild firma och skapades 2004-10-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där företaget finns i jobbar för att företag som FM Byggservice ska trivas.

FM Byggservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-17. I Tyresö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bygg och inredning, byggservice, reparationer, ombyggnationer, tillbyggnationer. Allment underhåll och reparationer på sommarhus i skärgården och på landet. Även underentreprenör till större byggfirmor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FM Byggservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-17.

Idag är FM Byggservice och det finns flera företag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med FM Byggservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4546413.

.

De som är på något sätt har med FM Byggservice är Molin, Peter Fredrik som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

FM Byggservice har 800929-XXXX som sitt organisationsnummer.