Martin Fredriksson Musikproduktion

Stockholms län

Information

Martin Fredriksson Musikproduktion hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Tyresö som är den kommunen där Martin Fredriksson Musikproduktion finns. I Tyresö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Martin Fredriksson Musikproduktion tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Martin Fredriksson Musikproduktion har haft sedan 2003-10-09. Martin Fredriksson Musikproduktion har funnits sedan och 2003-10-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Martin Fredriksson Musikproduktion så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Tyresö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Martin Fredriksson Musikproduktion har idag 801022-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Martin Fredriksson Musikproduktion

Producerande verksamhet, kompositörs-, text- och arrangörsverksamhet inom musik- och nöjesbranschen.

I Martin Fredriksson Musikproduktion så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredriksson, Lars Martin som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .