Winta's Livs

Stockholms län

Information

I Tyresö finns det ett Enskild firma som heter Winta's Livs. Det finns flera företag som liknar Winta's Livs i Stockholms län. Tyresö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Winta's Livs är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-07-13 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-03-12 så har Winta's Livs varit registrerat och sedan 2001-07-13 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Winta's Livs och det finns fler företag som är det i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Winta's Livs så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Winta's Livs så kan ni göra det på 08-7988011.

Handel med livsmedel, försäljning av kryddor och konserver (torrvaror) samt hårprodukter. Dessutom inom import och export inom livsmedelsbranschen och hårprodukter. Import, export och försäljning av tobak, kosmetika, presentartik lar, godis, konfektyr, tyger och därmed förenlig verksamhet. Blom mor. Caférörelse.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ata, Sumaya som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Winta's Livs har 810214-XXXX som sitt organisationsnummer.