ESSPLUS

Stockholms län

Information

860404-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ESSPLUS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ESSPLUS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som ESSPLUS finns i.

ESSPLUS har varit registrerat sedan 2008-08-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för ESSPLUS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

ESSPLUS är och det finns flera verksamheter i Tyresö som också är .

Firmatecknare för ESSPLUS är följande:

Vill ni komma i kontakt med ESSPLUS så kan ni göra det på telefon genom 073-6344887 eller genom brev på följande adress:

Lokalvård, hushållsnära tjänster, byggverksamhet, byggande av hus, renoveringsarbeten, målning, plattsättning och golv.

Det finns olika personer som har en koppling med ESSPLUS och det är Sapeta, Edyta Anna som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma,