LOGISTA KONSULT HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

LOGISTA KONSULT HANDELSBOLAG är ett bolag som finns i Tyresö. I LOGISTA KONSULT HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axelsson, Anders Bertil som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Axelsson, Maria Helena som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med LOGISTA KONSULT HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå LOGISTA KONSULT HANDELSBOLAG på telefon 08-7127824.

Konsulttjänster inom transport och material- hantering, bokföring, servicetjänster samt för- säljning av featurematerial

Idag är LOGISTA KONSULT HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

LOGISTA KONSULT HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Tyresö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

LOGISTA KONSULT HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-08-05 och LOGISTA KONSULT HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LOGISTA KONSULT HANDELSBOLAG så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

LOGISTA KONSULT HANDELSBOLAG har 916453-0942 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.