Datacenter i Tyresö Kommanditbolag

Stockholms län

Information

916600-0126 är organisationsnummer för verksamheten Datacenter i Tyresö Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Datacenter i Tyresö Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Tyresö som är den kommunen som Datacenter i Tyresö Kommanditbolag finns i.

Datacenter i Tyresö Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2005-09-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Datacenter i Tyresö Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Datacenter i Tyresö Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Tyresö som också är .

Firmatecknare för Datacenter i Tyresö Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Datacenter i Tyresö Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0175-71901 eller genom brev på följande adress:
Köpmannag. 11B, 762 31, Rimbo

Bolaget skall bedriva försäljning av datorer och tillbehör i butik samt konsultationer, support och installationer av datorer och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Datacenter i Tyresö Kommanditbolag och det är Datacenter i Uppland AB som är född och har titeln Komplementär, Junhager, Ola Van som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare,