HANDELSBOLAGET ALFA-NUMERICA

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Tyresö och HANDELSBOLAGET ALFA-NUMERICA är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och HANDELSBOLAGET ALFA-NUMERICA är ett av dem. Statusen för HANDELSBOLAGET ALFA-NUMERICA är att Bolaget är aktivt.

HANDELSBOLAGET ALFA-NUMERICA är ett Handelsbolag och skapades 1987-09-15. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där företaget finns i jobbar för att företag som HANDELSBOLAGET ALFA-NUMERICA ska trivas.

HANDELSBOLAGET ALFA-NUMERICA är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tyresö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Kontorstjänster och administrativa göromål samt därmed förenlig verksamhet. Försäljning av livsmedel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HANDELSBOLAGET ALFA-NUMERICA är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är HANDELSBOLAGET ALFA-NUMERICA och det finns flera företag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med HANDELSBOLAGET ALFA-NUMERICA så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med HANDELSBOLAGET ALFA-NUMERICA är Lemdal, Gun Annelie som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Lemdal, Hans Yngve som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

HANDELSBOLAGET ALFA-NUMERICA har 916615-4071 som sitt organisationsnummer.