STÄDKONSULENT M.T HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

STÄDKONSULENT M.T HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Tyresö som är den kommunen där STÄDKONSULENT M.T HANDELSBOLAG finns. I Tyresö så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. STÄDKONSULENT M.T HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket STÄDKONSULENT M.T HANDELSBOLAG har haft sedan 1995-01-01. STÄDKONSULENT M.T HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till STÄDKONSULENT M.T HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Korallv. 11, 135 42, Tyresö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7422323.

Tyresö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

STÄDKONSULENT M.T HANDELSBOLAG har idag 916623-8866 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för STÄDKONSULENT M.T HANDELSBOLAG

Lokalvård

I STÄDKONSULENT M.T HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mavroudis, Evagelia som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Mavroudis, Theodoros som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .