CALLUNA MUSIK HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916629-8936 är organisationsnummer för företaget CALLUNA MUSIK HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CALLUNA MUSIK HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tyresö som är den kommunen som CALLUNA MUSIK HANDELSBOLAG finns i.

CALLUNA MUSIK HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1991-08-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CALLUNA MUSIK HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

CALLUNA MUSIK HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för CALLUNA MUSIK HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med CALLUNA MUSIK HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-7701592 eller genom brev på följande adress:
Klockargårdsv. 18, 135 68, Tyresö

Konsultverksamhet inom musik- och mediabranschen

Det finns olika personer som har en koppling med CALLUNA MUSIK HANDELSBOLAG och det är LJUNGGREN, ULLA MARGARETA som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Ljunggren, Christian Erik Arne som är född 1942 och har titeln Bolagsman,