M & A Atterday Fastighet & Fordons Service Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Tyresö och M & A Atterday Fastighet & Fordons Service Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och M & A Atterday Fastighet & Fordons Service Handelsbolag är ett av dem. Statusen för M & A Atterday Fastighet & Fordons Service Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

M & A Atterday Fastighet & Fordons Service Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1994-08-23. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som M & A Atterday Fastighet & Fordons Service Handelsbolag ska trivas.

I Tyresö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fastighetsskötsel och bilservice.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M & A Atterday Fastighet & Fordons Service Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är M & A Atterday Fastighet & Fordons Service Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med M & A Atterday Fastighet & Fordons Service Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50031313.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med M & A Atterday Fastighet & Fordons Service Handelsbolag är Atterday, Annika som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Atterday, Jan Mikael Alexander som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .

M & A Atterday Fastighet & Fordons Service Handelsbolag har 969606-4964 som sitt organisationsnummer.