Blålera keramik & form, Helen Widerdal Handelsbolag

Stockholms län

Information

Tillverkning och försäljning av konsthantverk och konst.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Blålera keramik & form, Helen Widerdal Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Tyresö så är Blålera keramik & form, Helen Widerdal Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 1997-05-14 så skapades Blålera keramik & form, Helen Widerdal Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel Blålera keramik & form, Helen Widerdal Handelsbolag har haft det sedan 1998-01-01.

Blålera keramik & form, Helen Widerdal Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

969638-8280 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tyresö.

Just nu är Blålera keramik & form, Helen Widerdal Handelsbolag och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Blålera keramik & form, Helen Widerdal Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-7700272 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Blålera keramik & form, Helen Widerdal Handelsbolag är Widerdal, Helen Maria som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Widerdal, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .