Maceta Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Tyresö och Maceta Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Maceta Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Maceta Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Maceta Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1997-11-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Maceta Kommanditbolag ska trivas.

I Tyresö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Import och export samt försäljning av presentartiklar, keramik, hantverk, kläder, skinnartiklar och skor. caféverksamhet, beredning och servering av sallad, smörgåsar, konditorivaror och drycker. cateringverksamhet, import och försäljning av utländska delikatesser.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Maceta Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Maceta Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Maceta Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7494507.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Maceta Kommanditbolag är Obligado, Jorge Alfredo som är född 1951 och har titeln Komplementär, Svanfeldt, Siv Linnéa som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare, .

Maceta Kommanditbolag har 969645-1138 som sitt organisationsnummer.