RKB Rörkalkylbyrån Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Tyresö och RKB Rörkalkylbyrån Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och RKB Rörkalkylbyrån Handelsbolag är ett av dem. Statusen för RKB Rörkalkylbyrån Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

RKB Rörkalkylbyrån Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-02-23. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där bolaget finns i jobbar för att bolag som RKB Rörkalkylbyrån Handelsbolag ska trivas.

RKB Rörkalkylbyrån Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Tyresö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Kostnadsberäkningar och konstruktioner inom VVS-branschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RKB Rörkalkylbyrån Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är RKB Rörkalkylbyrån Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med RKB Rörkalkylbyrån Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7121331.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med RKB Rörkalkylbyrån Handelsbolag är Fredriksson, Ingvar Peter som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Dan Krister som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

RKB Rörkalkylbyrån Handelsbolag har 969657-4228 som sitt organisationsnummer.