Acandia Handelsbolag

Stockholms län

Information

969671-7959 är organisationsnummer för företaget Acandia Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Acandia Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tyresö som är den kommunen som Acandia Handelsbolag finns i.

Acandia Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-09-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Acandia Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Acandia Handelsbolag är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för Acandia Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Acandia Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2457808 eller genom brev på följande adress:
Vinbärsv. 6, 135 42, Tyresö

Utveckling av produkter och tjänster inom styr & regler, e-handel och distansarbetsmöjligheter. Konsultation samt bygg och installation inom Internet, bredband, mobiltelefoni och intelligenta hem (automat- och fjärrmanövereringsutrustning inom hemmet såsom värme, larm och vitvaror.)

Det finns olika personer som har en koppling med Acandia Handelsbolag och det är Grudd, Anders Krister som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Grudd, Monika Christina som är född 1970 och har titeln Bolagsman,