Claesson & Bengtssons Produktion Handelsbolag

Stockholms län

Information

Claesson & Bengtssons Produktion Handelsbolag är en verksamhet som finns i Tyresö. I Claesson & Bengtssons Produktion Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Claesson, Beatrice Cecilia som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Claesson, Claes Magnus Lennart som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Claesson & Bengtssons Produktion Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Claesson & Bengtssons Produktion Handelsbolag på telefon 070-8680797.

Mässinredning, uthyrning av möbler m.m. till olika utställningar. Snickeri, ekonomi arbeten (consulting)

Idag är Claesson & Bengtssons Produktion Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Claesson & Bengtssons Produktion Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Tyresö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Claesson & Bengtssons Produktion Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-08-20 och Claesson & Bengtssons Produktion Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-08-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Claesson & Bengtssons Produktion Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Claesson & Bengtssons Produktion Handelsbolag har 969678-7754 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.