Cordiva Utbildning Handelsbolag

Stockholms län

Information

969695-7902 är organisationsnummer för företaget Cordiva Utbildning Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cordiva Utbildning Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tyresö som är den kommunen som Cordiva Utbildning Handelsbolag finns i.

Cordiva Utbildning Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-09-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cordiva Utbildning Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-16.

Cordiva Utbildning Handelsbolag är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för Cordiva Utbildning Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Cordiva Utbildning Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-4589540 eller genom brev på följande adress:
Lavendelv. 16, 135 54, Tyresö

Produktion och försäljning av pedagogiskt material och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cordiva Utbildning Handelsbolag och det är Iverstam, Mark Alexander som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Sirviö, Juha Robert som är född 1965 och har titeln Bolagsman,