Trollbäckens Markteknik Handelsbolag

Stockholms län

Information

Trollbäckens Markteknik Handelsbolag är ett företag som finns i Tyresö. I Trollbäckens Markteknik Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håstlund, Berit Ann-Marie som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Håstlund, Håkan Albert Eugen som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Trollbäckens Markteknik Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Trollbäckens Markteknik Handelsbolag på telefon 08-7421203.

Konsultverksamhet inom områdena bygg och anläggningsteknik jämte underhåll inom nämnda områden och försäljning av entreprenadmaskiner.

Idag är Trollbäckens Markteknik Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Trollbäckens Markteknik Handelsbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Tyresö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Trollbäckens Markteknik Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-10-09 och Trollbäckens Markteknik Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-10-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trollbäckens Markteknik Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Trollbäckens Markteknik Handelsbolag har 969696-1821 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.