Butiksmediabolaget Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Tyresö och Butiksmediabolaget Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Butiksmediabolaget Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Butiksmediabolaget Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Butiksmediabolaget Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-01-30. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där företaget finns i jobbar för att företag som Butiksmediabolaget Handelsbolag ska trivas.

Butiksmediabolaget Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02. I Tyresö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning, uthyrning, installation, service och undehåll av videosystem för butiker, mässor, köpcentra och evenemang. Samt förmedling av tjänster inom it-lösningar och logistik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Butiksmediabolaget Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02.

Idag är Butiksmediabolaget Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Butiksmediabolaget Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-1808082.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Butiksmediabolaget Handelsbolag är Gullberg, Urban som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Stefansson, Jan Stefan Mikael som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Butiksmediabolaget Handelsbolag har 969716-5257 som sitt organisationsnummer.