RE Homesecurity Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och montering av fysiska och elektroniska skalskydd mot inbrott och åverkan lås- och låssystem samt larm, idka verksamhet inom friskvård samt förvalta fast och lös egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RE Homesecurity Kommanditbolag vars verksamheterstyp är Kommanditbolag.

I Tyresö så är RE Homesecurity Kommanditbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 2006-03-13 så skapades RE Homesecurity Kommanditbolag och verksamheten är har F-skattsedel RE Homesecurity Kommanditbolag har haft det sedan 2006-10-05.

RE Homesecurity Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-05

969717-4887 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tyresö.

Just nu är RE Homesecurity Kommanditbolag och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med RE Homesecurity Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom RE Homesecurity Kommanditbolag är Elvin, Lars Ronny som är född 1964 och har titeln Komplementär, Elvin, Catarina Marie som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare, .